Konsultat online te realizuara me Dr. Thanas Furrieraj Endokrinolog prane QSUT dhe Dr. Ermir Nelaj Endokrinolog prane SRSH mbi trajtimin terapeutik dhe sasine e penave te insulines.
Keto konsulta lehtesojne procedurat per diabetiket te cilet nuk kane me nevoje te shkojne ne Tirane por konsultat te kryhen me ane te Telemjekesise ne spitalet Rajonale.