Ditën e djeshme, në ambientet e Spitalit Rajonal Shkodër, ishin për vizitë përfaqësues të Ministrisë së Shëndetësisë Turke. Takimi u zhvillua në kuadër të bashkëpunimit të ministrive përkatëse të shtetit Turk dhe atij Shqipëtarë. Fjalimi hapës u mbajt nga drejtori i spitalit, Z. Përparim Çela, i cili shprehu gatishmërinë e plotë për cdo lloj shkëmbimi eksperiencash ndërmjet dy palëve. Takimi vijoi me pyetje/përgjigje me qëllim krijimin e një panorame të plotë të gjendjes së spitalit.

14813170_10207630724867129_1477202131_o

14881665_10207630727787202_1553143842_o

14881406_10207630722467069_1871592205_o

14895698_10207630725907155_829743713_o