Janar 2018

Operacioni: Bypass ilio femoral me graft polyester 8mm.

Pacienti P.L, 67, me ‎claudicatio intermitente (çalim) ne 100 m,(st 2te, sipas Rutherford) post traume nga aksident automobilistik!
Pacienti iu nenshtrua interventit kirurgjikal BYPASS ILIO FEMORAL me graft polyester 8mm,pa komplikacione gjate dhe pas tij!
Operacioni i pare i ketij lloji ne Spitalin Rajonal Shkoder‎.
Ekipi I kirurgeve e anestezisteve te Spitalit Rajonal Shkoder.