Ky shërbim gjendet në katin e parë të godinës kryesore të spitalit dhe ofron shërbim shëndetësor 24 orësh për kujdesin ndaj pacientëve. Ka një ekip prej 9 mjekësh dhe 20 infermierësh që përballojnë një fluks të madh pacientësh.

Shërbimet e ofruara në Urgjencë – Pranim janë për: infeksionet akute, astmën bronkiale, diabetin, sëmundjet e zemrës, sëmundjet akute pulmonare, sëmundjet akute gastro-intestinale, sëmundjet muskuloskeletale, hipertensionin arterial etj.

Shef i shërbimit është Dr. Ashim Zogu