Shërbimi i Patologjisë

koordinon punën me Shërbimin e Kirurgjisë, Urgjencës, Laboratorin dhe Radiologjinë, duke ofruar konsulta me mjekët specialistë përkatës. Pranë këtij shërbimi funksionojnë kabineti i hemotransfuzionit për të sëmurët ambulator që kanë nevojë për hemotransfuzion. Në shërbim të pacientëve është dhe  ambulatori për  konsultat  e  rasteve problematike që nuk mbulohen nga mjeku i familjes apo specialisti i poliklinikës.

Ne shërbimin e Patologjisë përfshihen:

 • Klinika Infektive

  Klinika infektive e Spitalit Rajonal Shkoder është e vendosur në një godinë të veçantë në katin e pare. Në këtë klinikë realizohen konsultat ambulatore, diagnostikimi dhe trajtimi i sëmundjeve infektive. Klinika ka dhe një ambjent të veçantë reanimacioni për trajtimin e të sëmurëve rëndë.

 • Klinika e Semundjeve te Brendshme

  Shtrimet e planifikuara kryhen nëpërmjet një konsulte të përbashkët të shefit të shërbimit me mjekun specialist përkatës duke u bazuar edhe ne rekomandimet e mjekut të familjes ose mjekut specialist. Për të gjitha rastet urgjente i sëmuri futet menjëherë në terapi.

 • Kabineti i Kemioterapise dhe Kujdesit Paliativ

 • Klinika e Semundjeve te Brendshme

Mjekët që kryejnë këto shërbime janë:

 • Aida BAJRI Dermatolog
 • Albana FISHTA Reumatolog
 • Ardiana KURTAJ Alergolog
 • Arjola JUSUFI Infeksionist
 • Dhurata GOLEMI Nefrolog
 • Emirjona KRAJA Hematolog
 • Emona LLOJA Reumatolog
 • Erjola GJIKA Gastro-Hepatolog
 • Ermir NELAJ Endokrinolog
 • Fatmir BUSHATI Infeksionist
 • Fredi BOCI Reumatolog
 • Holta DUDA Alergolog
 • Lindita MLLOJA Endokrinolog
 • Mirsa STAKAJ Dermatolog
 • Nevila TABAKU Gastro-Hepatolog
 • Rezarta BEQIRI Infeksionist
 • Shkelzen SELGJEKAJ Nefrolog
 • Silvan FRANGAJ Dermatolog
 • Sose DEMA Infeksionist
 • Suzana HOXHA Gastro-Hepatolog
 • Teuta MALI Nefrolog
 • Teuta RRJOLLI Endokrinolog