KLINIKA E GJINEKOLOGJISE

Në këtë repart trajtohen nënat me rrezik të lartë  aborti dhe ajo që është më e rëndësishme  këtu trajtohen patologjitë e ndryshme të organeve gjenitale me teknika dhe metoda te avancuara.