Shërbimi i Imazherisë në Spitalin Rajonal te Shkodres është i përbërë nga një staf prej 5 mjekësh specialistë në radiologji dhe gastroenterologji:

 1. Agim DOKAJ Imazherist
 2. Fatos RRJOLLI Imazherist
 3. Ismet CURRI Imazherist
 4. Arsen HOXHA Imazherist
 5. Nevila TABAKU Gastro-Hepatolog
 6. Suzana HOXHA Gastro-Hepatolog

Organizimi i shërbimit imazherik në SRSH mbulohet 24 orë dhe përfshin:

 • Fibrogastroskopia
 • Mamografia
 • Radiografia
 • Ekografia
 • Rezonanca manjetike
 • Sherbimi i Imazherise

Aktualisht shërbimi imazherik në SRSH funksionon me aparaturat aktuale imazherike të disponueshme.
Aparatura e mamografisë dixhitale dhe aparatura e ekografisë së gjirit janë të instaluara në kabinetin e Mamografisë.
Spitali është i pajisur me aparatin e skanerit dhe të rezonancës magnetike, që e kanë ngritur në një nivel më të lartë procesin e diagnostikimit të semundjeve.