Shërbimi i Hemodializës, një proces jetik për pacientët që duhet ta kryejnë atë, ofrohet tashmë dhe në Shkodër, pas Vlorëss, nga një shërbim me kushte mjerane dhe të degraduara në një shërbim me standarde europiane, duke lehtësuar për qytetarët barrën e shpenzimeve dhe kursyer kohën e udhëtimit dhe mundimin për në QSU “Nënë Tereza” në Tiranë.

big_shkoder-26

big_shkoder-24

big_shkoder-16

big_shkoder-15

big_shkoder-14

big_shkoder-10

big_shkoder-11

big_shkoder-12-1

big_shkoder-12

big_shkoder-13

big_shkoder-09

big_shkoder-08

big_shkoder-07

big_shkoder-06

big_shkoder-05

big_shkoder-01

big_shkoder-02

big_shkoder-03

big_hemodializa_shkoder_2

1468393047big_hemodializa_shkoder_1